Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst

Home


JW Roy

Stemmen Uit De Loopgraven

Achterom

Nils Fischer & Timbazo

Björn van der Doelen

Boys Named Sue

Straf

VOF De Kunst

Eriksson Delcroix

Op Zoek Naar Johan

Nol Havens/VOF De Kunst

Iris Penning

Laroux


Mannen Van Naam

Stringcaster

Reminder

Mercy John

Ad van Meurs aka The Watchman

The Dad Horse Experience

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

La très illustre compagnie
du Chat Noir


Scarlet Mae

Bertus Borgers

Sedaa

The Revolvers


Simone Roerade

André van den Boogaart

Lizet van Beek en Heleen Heeres


De Kleine Scala

Discreator

Banjo Circus

Ton Engels

The Eagles Tribute Band


a night outAanmelden Nieuwsbrief


Country Café


"It’s Jukebox Time"
"Nederlandse topmuzikanten spelen Country, Americana, West Coast en liedjes uit de serie Nashville."

Country is hot! Sinds het genre de laatste tijd flink wat media-aandacht kreeg (DWDD) is de populariteit enorm gegroeid.De Country zoals hij in Nashville, Tennessee (USA) geproduceerd wordt; puur, rauw en onversneden is zeldzaam en er zijn niet veel bands die de echte Nashville sound in zich dragen en erin slagen om de essentie van het genre over te brengen naar een breed publiek. Maar in een vernieuwde bezetting is Country Café er in geslaagd om een album op te nemen en een live sound te creëren die wel raakt aan alles wat Country zo mooi maakt. Country Café bestaat dan ook uit Nederlandse topmuzikanten die tevens ook liefhebber zijn van het genre, en dat maakt de band klinkt zoals hij klinkt. Heerlijk gepolijste Nashville country songs met een lichte snik en kracht gebracht.

Met de voorstelling "It’s Jukebox Time" brengen ze een interactieve show waarin onder meer volgende onderdelen aan bod komen:
-Authentieke en hedendaagse country: Johnny Cash, Kenny Rogers, Merle Haggard, Dolly Parton, Linda Ronstadt, Patsy Cline, George Jones, Buck Owens en anderen.
-Is dit ook country? Norah Jones, Bob Dylan, Emmylou Harris, Alison Krauss, Lady Antebellum, John Mayer, Bonnie Raitt, Dixie Chicks, Shania Twain, Trisha Yearwood en Rascal Flatts.
-It’s Jukebox Time: u mag het zeggen, uw verzoeknummer wordt gespeeld: Somewhere Between, Jolene, Stand by your man, Rose Garden, Country Roads of Blue Bayou.

Bezetting: Lesley van der Aa (Lead vocals) Wim van de Vliert (Lead vocals, gitaar) Marcel Fisser (Gitaar, Dobro, Mandoline) Leon Priest (Piano, Keys) Eric Coenen (Bass) Arthur Lijten (Drums)

Enkel beschikbaar voor Thearterboekingen in BelgiëVoor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl