Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst

Home


JW Roy

Stemmen Uit De Loopgraven

Achterom

Nils Fischer & Timbazo

Björn van der Doelen

Boys Named Sue

Straf

VOF De Kunst

Eriksson Delcroix

Op Zoek Naar Johan

Nol Havens/VOF De Kunst

Iris Penning

Laroux


Mannen Van Naam

Stringcaster

Reminder

Mercy John

Ad van Meurs aka The Watchman

The Dad Horse Experience

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

La très illustre compagnie
du Chat Noir


Scarlet Mae

Bertus Borgers

Sedaa

The Revolvers


Simone Roerade

André van den Boogaart

Lizet van Beek en Heleen Heeres


De Kleine Scala

Discreator

Banjo Circus

Ton Engels

The Eagles Tribute Band


a night outAanmelden Nieuwsbrief


Discreator

De Discreator: creatie middels vernietiging!

Bij de Discreator komt u tot rust en tot uw Werkelijke Zelf in een maatschappij die zich als een wervelwind door ons bestaan heen jaagt. Wij worden geleefd door conventies als tijd, waarde en ingesleten patronen. Wij zijn het niet meer die spullen bezitten: spullen bezitten ons! Maar met de Discreator komt daar verandering in.

discreatorVolgens een zeer gestructureerd proces - immers, orde moet zijn - wordt de Oude Waardeloosheid omgevormd volgens de Menselijke Maat. Bij de Discreator vernietigt u middels de Scheppende Hand. Creatie door discreatie. Een proces van heling en menselijke reiniging.


De Discreator is een sterke straattheateract waarbij het publiek een actieve rol krijgt. Onder begeleiding van de twee klerken zal men een object moeten vernietigen middels de Grote Hamer. In de vernietiging van dit object - dat uit het magazijn van de twee bureaucraten komt – ontstaat een nieuw voorwerp, een nieuwe vorm, een nieuw verhaal. Het publiek slaat als het ware het verhaal uit een, op het oog willekeurig, voorwerp. Een verhaal dat vervolgens door een van de twee bureaucraten nauwkeurig zal worden gedocumenteerd. Het eindresultaat is een prachtig verpakt, nieuw object wat het publiek mee naar huis mag nemen: een mooie herinnering aan een leerzaam en belangrijk proces dat men door kan maken met de Discreator.


disc

Stap 1
Kies en koop: u kiest een object uit onze kraam dat u aanspreekt. Wij zijn van alle markten thuis: lp's, speelgoed, poppen, elektra en wat al niet meer!

Stap 2
Klap met hamer: grijp de Grote Hamer en maak uw aankoop weerloos! Uiteraard dit alles onder kundige begeleiding van een der Discreator-medewerkers.

discc

Stap 3
Wacht op in memoriam: terwijl u bezig bent uw aankoop te Discreëren wordt het in memoriam van uw object geschreven. Vaak blijkt er meer achter het object schuil te gaan dan alleen het feit dat het nu weer te koop is: van wie is het geweest? Waarom moet het nu worden verkocht? Vragen waarop een der Discreator-medewerkers u een duidelijk antwoord zullen geven.Stap 4
Meenemen in herdenkverpakking: uiteindelijk krijgt u uw object in nieuwe vorm mee in een praktische en esthetisch verantwoorde herdenkverpakking, inclusief een ter plekke geschreven in memoriam.

disc


 

Voor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl