Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst

Home


JW Roy

Stemmen Uit De Loopgraven

Achterom

Nils Fischer & Timbazo

Björn van der Doelen

Boys Named Sue

Straf

VOF De Kunst

Eriksson Delcroix

Op Zoek Naar Johan

Nol Havens/VOF De Kunst

Iris Penning

Laroux


Mannen Van Naam

Stringcaster

Reminder

Mercy John

Ad van Meurs aka The Watchman

The Dad Horse Experience

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

La très illustre compagnie
du Chat Noir


Scarlet Mae

Bertus Borgers

Sedaa

The Revolvers


Simone Roerade

André van den Boogaart

Lizet van Beek en Heleen Heeres


De Kleine Scala

Discreator

Banjo Circus

Ton Engels

The Eagles Tribute Band


a night outAanmelden Nieuwsbrief


IRIS PENNING

Spreken met Suiker
Het is poëtische pop waarmee Iris Penning je verwelkomt in haar hersenkroeg.  Vaak vrolijk, soms duister, en boven alles met een nadruk op de tekst - misschien is zij nog wel meer dichter dan muzikant.

Haar album, "Spreken met Suiker", werd lovend ontvangen door de pers.

"Spinvis knikt instemmend, Ramses Shaffy en Maarten van Roozendaal zien van bovenaf dat het goed is. Koesteren die plaat." – OOR

‘Dat is wat Iris Penning doet: harten stelen. Met haar charmante voorkomen, maar zeker ook met haar prachtige liedjes die vaak een poëtische ondertoon hebben en altijd oprecht en bezield klinken’ (3voor12).

Iris Penning etaleert op haar nieuwe album een volwassen schrijfstijl en een constante drift om te experimenteren. Popmuziek met kleinkunst invloeden, hier en daar subtiele psychedelische randjes en boven alles een nadruk op poëzie.iris penningIris Penning studeerde dit jaar af aan het Rock City Institute in Eindhoven. Tijdens die studie snelde haar naam al aan haar vooruit. Ze deed in een korte tijd vele optredens. Zo stond ze o.a. in het voorprogramma van Spinvis, Janne Schra en De Dijk. Ze was finalist in de Grote Prijs van Nederland in Paradiso, een van de uitverkorenen voor het Proud of the South project en speelde zich een slag in de rondte tijdens de Popronde.

Ondertussen maakte ze een album (Droomverf) en recent nog een EP (Psilocine). Bij beiden projecten werkte ze samen met experiment-producer Ralph Timmermans (o.a. Signe Tollefsen, United Cowboys (theater), Mindpark).
 

Voor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl