Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst

Home


The Hillbilly Moonshiners play Mumford And Sons

JW Roy

Carnaval der Dieren


De Mannen Van Achterom

Mercy John

Matthews Southern Comfort

Son Of Town Hall

Straf

André Brasseur & band

Iris Penning

Op Zoek Naar Johan

Bertus Borgers

Sam Green

Nils Fischer & Timbazo

Roel Spanjers

Sheewawah

Boys Named Sue


Dries


VOF De Kunst

Mark Olson

Ruud van den Boogaard

Stemmen Uit De Loopgraven

Nol Havens/VOF De Kunst

Jeffrey Halford & The Healers

Laroux

L'Chaim

Mannen Van Naam

Reminder

Bullhorn Sessions

The Dad Horse Experience

La très illustre compagnie
du Chat Noir


Scarlet Mae

Negritos

Sedaa

Simone Roerade

Lizet van Beek en Heleen Heeres


Ton Coppens The Loopstation

De Kleine Scala

Discreator

Banjo Circus

Ton Engels

The Eagles Tribute Band


a night out
Aanmelden Nieuwsbrief
.privacy statement
IRIS PENNING

'Mag ik iets vragen?'
Welkom in de hersenkroeg van Iris Penning. Samen met multi-instrumentalist Jorick Bronius neemt ze je mee in haar wereld. Vrolijk, soms duister, en boven alles met een nadruk op de tekst. Het is poëtische pop, waarmee Iris Penning haar verhaal vertelt. Een looppedaal, uitheemse instrumenten, twee stemmen en een heleboel woorden vormen het recept van de avond.Iris Penning bracht twee platen uit die goed werden ontvangen, deelde het podium met Spinvis, en stond in de finale van de Grote Prijs van Nederland.  

"Spinvis knikt instemmend, Ramses Shaffy en Maarten van Roozendaal zien van bovenaf dat het goed is. Koesteren die plaat." – OOR

‘Dat is wat Iris Penning doet: harten stelen. Met haar charmante voorkomen, maar zeker ook met haar prachtige liedjes die vaak een poëtische ondertoon hebben en altijd oprecht en bezield klinken’ (3voor12).

Iris Penning etaleert op haar nieuwe album een volwassen schrijfstijl en een constante drift om te experimenteren. Popmuziek met kleinkunst invloeden, hier en daar subtiele psychedelische randjes en boven alles een nadruk op poëzie.Iris Penning studeerde vorig jaar af aan het Rock City Institute in Eindhoven. Tijdens die studie snelde haar naam al aan haar vooruit. Ze deed in een korte tijd vele optredens. Zo stond ze o.a. in het voorprogramma van Spinvis, Janne Schra en De Dijk. Ze was finalist in de Grote Prijs van Nederland in Paradiso, een van de uitverkorenen voor het Proud of the South project en speelde zich een slag in de rondte tijdens de Popronde.

Ondertussen maakte ze een album (Droomverf) en recent nog een EP (Psilocine). Bij beiden projecten werkte ze samen met experiment-producer Ralph Timmermans (o.a. Signe Tollefsen, United Cowboys (theater), Mindpark).


 

Voor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl