Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst

Home


La Très Illustre Compagnie du Chat Noir Extraordinaire

De Mannen van Achterom

Straf

Son of Town Hall (USA/UK)


Nol Havens


Matthews Southern Comfort

Bertus Borgers

Op Zoek Naar Johan

Iris Penning

Jankobus Seunnenga & Dick Vestdijk

Stemmen Uit De Loopgraven

Roel Spanjers

Malford Milligan

Eli Goffa

Maria & The Bandit

L'Chaim

Simone Roerade

Mercy John

Mark Olson

Negritos  (Arg)

Blue Rose Code

Dries

Reminder

Jeffrey Halford & The Healers

André Brasseur & Band

Marutyri

Sedaa

Carnaval der Dieren

Orfeo en Euridice

Boys Named Sue

The Hillbilly Moonshiners play Mumford And Sons

The U2 Tribute

Creedence Clearwater Survival

The Policed

Queenmania (It)

The Eagles Tribute Band

Nils Fischer & Timbazo

Verbraak | Van Bijnen


Aanmelden Nieuwsbrief
.privacy statement
Op Zoek Naar Johan
Weg Uit De Stad

Op Zoek Naar Johan is de band rondom zanger en liedjesschrijver Martijn Kuijten. Na jaren van rondwerven door Europa en de rest van de wereld en een verleden in verschillende Engelstalige bands, begon hij in de zomer van 2011 met het schrijven van liedjes in het Nederlands/Brabants. “In het Brabants omdat dit dichter bij mijn gevoel ligt of gewoon omdat ons mam dan ok een keer verstaat wa ik zing,” aldus Kuijten.

In de theatervoorstelling ‘Weg Uit De Stad’, gaat Op Zoek Naar Johan weg uit de stad op zoek naar verhalen. Op zoek naar de liefde, naar een bankje in de zon, naar rust en een eigen plek. In een poging om even te ontsnappen uit de graaicultuur keren zij terug naar het zuiden, terug naar de roots en ontmoeten daarbij Toos, Berrie, Bram en vele anderen.

Wat kunt u verwachten?
Kleine akoestische liedjes afgewisseld met country-bluessongs die één ding gemeen hebben: een goed verhaal. Kleine vertellingen, over afscheid, liefde, samen drinken (het blijven tenslotte Brabanders) berusting en de nacht. Maar ook over grote thema's, teruggebracht tot de menselijke essentie. Een mooi voorbeeld van zo’n verhaal is het lied ‘Als De Muziek Begint’ dat gaat over Toos, een dementerende vrouw die haar eigen man (Berrie) nauwelijks meer herkent, veelal apathisch reageert op haar omgeving, maar bij het horen van muziek volledig opleeft.

Op Zoek Naar Johan, gekenmerkt door een aangenaam volle en warme sound, speelt tijdens deze voorstelling ook een aantal klassiekers en minder bekende liedjes uit het algemene Brabantse repertoire die de band in de afgelopen jaren hebben geïnspireerd.

Op zoek naar Johan bestaat uit Martijn Kuijten (akoestische gitaar, zang) Mark de Groot (mandoline, elektrische gitaar, akoestische gitaar, backing vocals), Ad van Overdijk (drums, backing vocals) en Marc Lemmen (bas).


Voor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl