Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst

Home


JW Roy

Stemmen Uit De Loopgraven

Achterom

Nils Fischer & Timbazo

Björn van der Doelen

Boys Named Sue

Straf

VOF De Kunst

Eriksson Delcroix

Op Zoek Naar Johan

Nol Havens/VOF De Kunst

Iris Penning

Laroux


Mannen Van Naam

Stringcaster

Reminder

Mercy John

Ad van Meurs aka The Watchman

The Dad Horse Experience

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

La très illustre compagnie
du Chat Noir


Scarlet Mae

Bertus Borgers

Sedaa

The Revolvers


Simone Roerade

André van den Boogaart

Lizet van Beek en Heleen Heeres


De Kleine Scala

Discreator

Banjo Circus

Ton Engels

The Eagles Tribute Band


a night outAanmelden Nieuwsbrief


The Revolvers
’The Revolvers Sixties Revival'

Sixties muziek zoals die destijds in ‘Swinging London’ geklonken moet hebben. Zien = geloven!


revolvers

The Revolvers zijn ongetwijfeld de beste sixties band van Nederland. De afgelopen vijftien jaar hebben ze een ijzersterke live reputatie opgebouwd. Niet voor niets waren ze een week lang de huisband van Radio 2 tijdens ‘Made in the Sixties’ (voorheen De Week van de Jaren ’60).

The Revolvers toveren al 15 jaar de podia in binnen- en buitenland om tot een jaren 60 club met opzwepende beat en soul. Vijf mannen gehuld in stijlvolle sixties outfits spelen vol overgave het beste dat de jaren zestig voortbrachten: The Beatles, the Kinks, the Who, the Small Faces, the Monkees en vele anderen. Klassiekers, maar ook onbekende pareltjes, door The Revolvers van de vergetelheid gered. Nostalgie voor de een, lekker loos gaan voor een ander.Op Radio 2 brachten ze tijdens ‘Made in the Sixties’ bij ‘De Heer Ontwaakt’ elke ochtend, naast een fraaie classic, ook een bewerking van een recente hit. Zo worden o.a. Amy Winehouse en Duffy voorzien van een cool sixties jasje. Het resultaat levert vele enthousiaste reacties op.

In 2012/2013 gingen de heren voor het eerst op tournee langs de theaters. Als een soort goed bewaard geheim voor dit circuit. Maar wel één om de vingers bij af te likken. Overal waar zij in dat eerste seizoen speelden zijn ze het seizoen erna weer teruggevraagd. De leden van The Revolvers speelden eerder al met o.a. Mick Taylor (ex Rolling Stones), Stevie Ann, Brainbox, Freek de Jonge, Chip Taylor, Huub van der Lubbe, Ernst Jansz, Jan Hendriks, Ricky Koole, Ocobar, Gerard van Maasakkers, De Gigantjes, DJ Fontana, Magic Frankie, JW Roy, René Shuman, Flavium en Smalltown Romeos.

DJ Rootz
dj rootzDeze sixties revival show wordt gecompleteerd door DJ Rootz die vooraf, in de pauze en achteraf van vinyl de mooiste en swingendste jaren 60 muziek draait. DJ Rootz is een echte kenner van het repertoire. The Revolvers sixties revival is hierdoor een avond vullend concept voor een vlakke zaal of een zaal waar de eerst rijen stoelen uit kunnen zodat er een sta/dans-area gecreëerd kan worden. Optioneel kan aan deze avond ook nog een VJ toegevoegd worden.

 

Voor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl