Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst

Home


La Très Illustre Compagnie du Chat Noir Extraordinaire

De Mannen van Achterom

Straf

Son of Town Hall (USA/UK)


Nol Havens


Matthews Southern Comfort

Bertus Borgers

Op Zoek Naar Johan

Iris Penning

Jankobus Seunnenga & Dick Vestdijk

Stemmen Uit De Loopgraven

Roel Spanjers

Malford Milligan

Eli Goffa

Maria & The Bandit

L'Chaim

Simone Roerade

Mercy John

Mark Olson

Negritos  (Arg)

Blue Rose Code

Dries

Reminder

Jeffrey Halford & The Healers

André Brasseur & Band

Marutyri

Sedaa

Carnaval der Dieren

Orfeo en Euridice

Boys Named Sue

The Hillbilly Moonshiners play Mumford And Sons

The U2 Tribute

Creedence Clearwater Survival

The Policed

Queenmania (It)

The Eagles Tribute Band

Nils Fischer & Timbazo

Verbraak | Van Bijnen


Aanmelden Nieuwsbrief
.privacy statement
Verbraak | Van Bijnen
Eigenlijk kunnen we het niet beter verwoorden dan ’Wouter Bulckaert (schrijver van Ry Cooder: Meester in de Schaduw).

‘Een warmer, charmanter en authentieker concert heb ik dit jaar niet gezien. Vol camaraderie, bonhomie en milde zelfspot op het podium. Maar vooral ijzersterke songs in een hoogsteigen klankbad, laverend tussen The Band, Calexico en een marching band, waarin resonator gitaar en sousafoon opvallend bovendrijven'.New Orleans… een verloren Mariachi-trompetter… de ritmesectie van een draai-orgel… een wild groovende sousafoon en broeierige dobro- en banjogeluiden… ontroerende liedjes... swingende...

Duo virtuoze en humoristische muzikanten in roots/americana/bluegrass/new orleans-stijl. Denk aan Ry Cooder, Dr. John, Willie Nelson, Louis Armstrong.

Joost Verbraak en Jan van Bijnen, in het dagelijks leven multi-instrumentalisten voor o.m. Freek de Jonge, Margriet Eshuijs, Rob de Nijs en Ralph de Jongh, zetten de luister- en festivalpodia op hun kop met een uitgekiende muziekmix.

Omdat de verhalen een steeds grotere plaats innemen van hun shows, maken ze nu de overstap naar het theater. U kunt dat meemaken!-p-e-r-s-q-u-o-t-e-s-

‘[…] blijken muzikale geestverwanten. Dit Endless Road is daar het klinkende bewijs van. […] Verbraak en Van Bijnen zijn blijvertjes, neem dat maar van me aan’ Jean-Paul Heck (Soundz/Jazzism)

"Een warmer, charmanter en authentieker concert heb ik dit jaar niet gezien. Vol camaraderie, bonhomie en milde zelfspot op het podium. Maar vooral ijzersterke songs in een hoogsteigen klankbad, laverend tussen The Band, Calexico en een marching band, waarin resonator gitaar en sousafoon opvallend bovendrijven.’Wouter Bulckaert (schrijver van Ry Cooder: Meester in de Schaduw en JJ Cale: Troubadour in de Woestijn)

‘[...] wat een een genot om deze twee multi-instrumentalisten samen bezig te horen. Hun roem was beide heren duidelijk vooruitgesneld, want het Grimhuysenpark te Ulvenhout zat bomvol fans en zij werden niet teleurgesteld’ BN/DeStem

'New Orleans nog altijd niet ver weg, maar er zijn ook warme countrysongs en er is een fraai eerbetoon aan Levon Helm […]. Rasmuzikanten die met dit repertoire in het voorprogramma van andere grensmuzikanten, die van Calexico, niet zouden misstaan.’ Willem Jongeneelen (OOR)

'Wat opvalt op deze plaat is de muzikale klik tussen Verbraak en Van Bijnen. Een uitgebalanceerde combinatie tussen twee muzikanten, die met een godgruwelijke intensiteit een uitgebreid assortiment aan instrumenten aanraken […]’ AltCountryForum

‘Ruimtelijke americana met een mix van invloeden’ ***1/2 Popmagazine Heaven

'Wat een geweldig doorleefd album hebben zij afgeleverd waaraan niets netjes is; of het moet de puntgave productie met Koert van den Bosch zijn [...] eigen nummers die ook nog eens van een bijzonder hoge kwaliteit zijn [...]Dit is een heel goed, heel mooi, heel sterk album zonder zwaktes. Hier wordt zo goed op gespeeld en gezongen dat ik het een wonder vind dat het nog niet grijs wordt gedraaid op de radio.’ Mischa van Vlaardingen (Popunie)

'Het instrumentale titelnummer Endless Road demonstreert de filmische kwaliteiten van het werk van het duo. Je ziet het stof zo waaien doorheen de straten van een verlaten stadje in het wilde westen, muziek voor een western van Sergio Leone. […] Endless Road is een vitale stap voorwaarts voor Verbraak | van Bijnen die zich een positie zoeken daar waar ook al straffe lieden als Pokey LaFarge, Gregory Page, Lon Eldridge, Dom Flemons en C.W. Stoneking kamperen, maar tegelijk hebben ze een apart universum geschapen, waarin het aangenaam toeven is. Ze moeten van niet ver komen, dus straks in uw buurt?’ Antoine Légat (rootstime.be)


Voor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl