Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst


Home


Mannen Van Naam

Mannen van Naam met Sylvia Houtzager

JW Roy & Leon Verdonschot

La très illustre compagnie
du Chat Noir


CaboCubaJazz

Iris Penning

Scarlet Mae

Sedaa

Straf

Nils Fischer & Timbazo


Eriksson Delcroix

The Revolvers


Simone Roerade

André van den Boogaart

Bertus Borgers

Boys Named Sue

Lizet van Beek en Heleen Heeres


De Kleine Scala

Brock

Ferdi Lancee &
Nol Havens


Wachten Op Henny van Oirschot

Discreator

Banjo Circus

Ton Engels

Marc Stakenburg en Bo Brocken

a night out

KLIK HIER VOOR
VOORSTELLINGEN KOMENDE SEIZOEN
(2017-2018)


Aanmelden Nieuwsbrief


Ad van Meurs
‘De Kracht van Muziek’ad van meursWie ooit bij een show van Ad van Meurs aanwezig was weet dat het lachen is met een brok in je keel,.. dat het regionaal is en globaal tegelijkertijd, dat het swingt, dat de harmonieën van Ad en zangeres Ankie hartverwarmend zijn en dat Ad lekker gitaar speelt in de beste traditie van Amerikaanse country blues artiesten en fingerpickers.

Ad van Meurs maakt al sinds de jaren zeventig muziek en staat inmiddels al enige decennia bekend als blues-, americana en folkartiest. Hij is een begenadigd fingerpicker en singer-songwriter en bijzonder productief, getuige zijn indrukwekkende discografie.

Voordat in 2012 zijn eerste Nederlandstalige album ‘En Soms’ verscheen, de voorganger van ‘de Weg is een Vriend’, schreef hij onder zijn alias The Watchman reeds twaalf albums op zijn naam. Daarnaast heeft hij inmiddels vijf albums uitgebracht met het zeer succesvolle NO Blues, twee stuks met The Folk Survival Club en een met Hootenanny Jim. Van Meurs staat te boek als een kenner van het genre.

Onder de noemer ‘Ad van Meurs Presenteert’ programmeert hij al jaren de maandagavond in Meneer Frits (Muziekgebouw Eindhoven). Sinds begin jaren negentig zijn eerste Watchman albums uitkwamen in de VS, reist hij regelmatig die kant op, als muzikant en talentscout. Ook nam hij er samen met cineast Dré Didderiëns de film ‘Searching for the Heart of the Heartlands’ op, die in 2009 door het Uur van de Wolf is uitgezonden en op DVD te verkrijgen is. Van Meurs wordt door velen beschouwd als de Godfather van de Nederlandse singer-songwriter scene en werkt nagenoeg altijd samen met geluidstechnicus, producer, zangeres, dichter en levensgezellin Ankie Keultjes.


 

Voor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl