Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst

Home


The Hillbilly Moonshiners play Mumford And Sons

JW Roy

Carnaval der Dieren


De Mannen Van Achterom

Mercy John

Matthews Southern Comfort

Son Of Town Hall

Straf

André Brasseur & band

Iris Penning

Op Zoek Naar Johan

Bertus Borgers

Sam Green

Nils Fischer & Timbazo

Roel Spanjers

Sheewawah

Boys Named Sue


Dries


VOF De Kunst

Mark Olson

Ruud van den Boogaard

Stemmen Uit De Loopgraven

Nol Havens/VOF De Kunst

Jeffrey Halford & The Healers

Laroux

L'Chaim

Mannen Van Naam

Reminder

Bullhorn Sessions

The Dad Horse Experience

La très illustre compagnie
du Chat Noir


Scarlet Mae

Negritos

Sedaa

Simone Roerade

Lizet van Beek en Heleen Heeres


Ton Coppens The Loopstation

De Kleine Scala

Discreator

Banjo Circus

Ton Engels

The Eagles Tribute Band


a night out
Aanmelden Nieuwsbrief
.privacy statement
Op Zoek Naar Johan
theatervoorstelling Weg Uit De Stad

Op Zoek Naar Johan is de band rondom zanger en liedjesschrijver Martijn Kuijten. Na jaren van rondwerven door Europa en de rest van de wereld en een verleden in verschillende Engelstalige bands, begon hij in de zomer van 2011 met het schrijven van liedjes in het Nederlands/Brabants. “In het Brabants omdat dit dichter bij mijn gevoel ligt of gewoon omdat ons mam dan ok een keer verstaat wa ik zing,” aldus Kuijten. In de theatervoorstelling ‘Weg Uit De Stad’, gaat Op Zoek Naar Johan weg uit de stad op zoek naar verhalen. Op zoek naar de liefde, naar een bankje in de zon, naar rust en een eigen plek. In een poging om even te ontsnappen uit de graaicultuur keren zij terug naar het zuiden, terug naar de roots en ontmoeten daarbij Toos, Berrie, Bram en vele anderen.


Wat kunt u verwachten? Kleine akoestische liedjes afgewisseld met country-bluessongs die één ding gemeen hebben: een goed verhaal. Kleine vertellingen, over afscheid, liefde, samen drinken (het blijven tenslotte Brabanders) berusting en de nacht. Maar ook over grote thema's, teruggebracht tot de menselijke essentie. Een mooi voorbeeld van zo’n verhaal is het lied ‘Als De Muziek Begint’ dat gaat over Toos, een dementerende vrouw die haar eigen man (Berrie) nauwelijks meer herkent, veelal apathisch reageert op haar omgeving, maar bij het horen van muziek volledig opleeft. Op Zoek Naar Johan, gekenmerkt door een aangenaam volle en warme sound, speelt tijdens deze voorstelling ook een aantal klassiekers en minder bekende liedjes uit het algemene Brabantse repertoire die de band in de afgelopen jaren hebben geïnspireerd.


Op zoek naar Johan bestaat uit Martijn Kuijten (akoestische gitaar, zang) Mark de Groot (mandoline, elektrische gitaar, akoestische gitaar, backing vocals), Ad van Overdijk (drums, backing vocals) en Marc Lemmen (bas).

Voor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl