Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst

Home


JW Roy

Stemmen Uit De Loopgraven

Achterom

Nils Fischer & Timbazo

Björn van der Doelen

Boys Named Sue

Straf

VOF De Kunst

Eriksson Delcroix

Op Zoek Naar Johan

Nol Havens/VOF De Kunst

Iris Penning

Laroux


Mannen Van Naam

Stringcaster

Reminder

Mercy John

Ad van Meurs aka The Watchman

The Dad Horse Experience

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

La très illustre compagnie
du Chat Noir


Scarlet Mae

Bertus Borgers

Sedaa

The Revolvers


Simone Roerade

André van den Boogaart

Lizet van Beek en Heleen Heeres


De Kleine Scala

Discreator

Banjo Circus

Ton Engels

The Eagles Tribute Band


a night outAanmelden Nieuwsbrief


André van den Boogaart
‘Sterk Verhaal’


Sterk verhaal, Sterk verhaal, echt waar, je bent mooier dan de leugen, mooier dan echt waar en ik kan me zo op jou verheugen. Dus breng mijn geloof maar uit balans en vraag me toch ten dans.

andre vd boogaartDit is wat André van den Boogaart doet met zijn liedjes, maar zeker ook met zijn soms uitgebreide aankondigingen van die liedjes. Soms direct aan elkaar verbonden en versterkend voor elkaar en soms bijna te absurd voor woorden.

De toekomst en het verleden dansen de tango met elkaar in André’s show en hij weet mensen simpelweg te raken met een echtheid die je zelden ziet. Rootstime BE ”André begint daar te verwoorden waar zielsgenoten stoppen. Is dit de schaamte voorbij? neen, dit getuigt van een oprechte eerlijkheid die je heden ten dage te zelden vindt.” Het verhaal dat soms een persoonlijke vertelling is die je raakt, en soms neigt naar een cabarateske vertelling zonder dat te zijn. Alles heeft een gemeenschappelijke deler bij André van den Boogaart. Het is nu, puur en echt.

Over Andre van den Boogaart
André van den Boogaart is een artiest van het authentieke soort. Een gitarist en zanger die het leven ook echt beleeft en dat met rauwe poëzie beschrijft. Zijn liedjes zijn dan ook allemaal rechtstreeks uit het leven gegrepen - als hij binnen een andere muzikale stroming actief zou zijn, zou je zijn creaties tot ‘het levenslied’ kunnen categoriseren. Divers in thematiek, origineel in taalgebruik. Soms in Brabants dialect, soms in het Nederlands met een Brabantse tongval.Zijn lied ‘Hey God’ - afkomstig van zijn debuut ‘Met modder in mijn Bloed’ – werd in 2012 door een commissie van deskundigen uitgeroepen tot ‘Brabants Moiste’, de eretitel voor het  mooiste Brabantse liedje van het afgelopen jaar.

Buiten zijn muzikale carrière is Van den Boogaart regelmatig te zien en te horen in de serie ‘Het beste sterke verhaal van Nederland’ van Tilburg Cowboys. Zijn deelname aan deze serie fungeerde als mooie vingeroefening voor zijn huidige show.

Meer ervaring in de theaters deed hij op in het najaar van 2014, toen hij Karin Bruers gedurende drie maanden vergezelde in haar theatershows.

Voor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl