Aanvragen brochure

Aanvragen prijslijst

Home


JW Roy

Stemmen Uit De Loopgraven

Achterom

Nils Fischer & Timbazo

Björn van der Doelen

Boys Named Sue

Straf

VOF De Kunst

Eriksson Delcroix

Op Zoek Naar Johan

Nol Havens/VOF De Kunst

Iris Penning

Laroux


Mannen Van Naam

Stringcaster

Reminder

Mercy John

Ad van Meurs aka The Watchman

The Dad Horse Experience

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

La très illustre compagnie
du Chat Noir


Scarlet Mae

Bertus Borgers

Sedaa

The Revolvers


Simone Roerade

André van den Boogaart

Lizet van Beek en Heleen Heeres


De Kleine Scala

Discreator

Banjo Circus

Ton Engels

The Eagles Tribute Band


a night outAanmelden Nieuwsbrief


JW Roy, A Room Full Of Strangers

(Americana, Roots, Singer Songwriter, Story telling, Beeld)

JW Roy treedt op met band, beeld en verhalen. Na het succesvolle Dry Goods and Groceries (cd/boek/tour), is JW Roy per februari 2018 terug met een splinternieuw album en muziek-theater programma. 

Iedereen herkent het wel: het bekende gevoel van een onbekende situatie. Je loopt een ruimte binnen en je kent er niemand. Je herkent het gevoel van vervreemding, het is ongemakkelijk, maar misschien is het ook juist wel spannend. Het overvalt je op je werk, op een treinstation, in de kroeg, op een feest waar je niemand kent, vroeger op school als je een spreekbeurt moest houden en soms zelfs thuis wanneer je je realiseert dat de liefde niet meer past omdat je van elkaar vervreemd bent. Maar is het ongemak om te buigen naar iets positiefs? Iets nieuws?Elk optreden staat JW Roy weer in ’a room full of strangers’.

JW Roy zingt over zijn eigen leven, maar ook over dat van anderen die dichtbij hem staan en situaties die hem opvallen. Hij bezingt het mooie, het vreemde, maar ook het gewone. JW Roy zet in zijn theatershow ook de ’outlaw’ in het zonnetje. Een ode aan de vreemde vogels in zijn leven, van de maatschappij en van zijn genre: de Americana, country en roots-muziek. Want zeg nou zelf, wat is een wereld zonder paradijsvogels?

JW is zich bewust van tegenstellingen in zichzelf. Zo kan hij niet goed functioneren in een grote groep, maar speelt hij wel graag voor een publiek in het theater. Hij is een van de weinigen die ook voor Ajax juicht, maar die zachte G gaat er absoluut niet uit. Hij lijkt conservatief, maar is wel verdomde nieuwsgierig. Ook hij heeft wel eens angst voor het onbekende, maar tegelijkertijd een enorme honger naar nieuwe dingen. Hij voelt zich anders. Soms is dat fijn, soms is dat heel onprettig. 

So, don’t be a stranger, kom kijken, kom luisteren en als je wil, kom vertellen!


foto: Jaap Kroon

De band
Judith Renkema; bas, zang 
Roel Spanjers; toetsen, zang 
Cok van Vuuren; gitaren  
Rob Wijtman; drums


Voor de voorwaarden neem contact op met 0497-540054 of stuur een mail naar post@theaterimpresariaat.nl